Haar verlenging

WEAVES

Wij werken met het haar van Weaves by HAIR-ID. Dit zijn natuurlijke extensions om het haar zo onzichtbaar mogelijk te verlengen en desgewenst meer volume te geven. Onze Weaves zijn met de hand gemaakt.

De liefde voor het product is voelbaar in de dunne rand, waardoor de extension vrijwel onzichtbaar in je haren wordt verwerkt. In tegenstelling tot veel andere haarverlengings- en verdikkingsproducten zal dit je haren niet beschadigen.Daarbij zijn de Weaves meerdere malen te gebruiken, bij goed onderhoud zelfs tot wel 2 jaar of langer!

HOE

De Weaves worden in het haar geplaatst door middel van een vlechtje. We maken een heel dun vlechtje strak op de hoofdhuid. Hier maken we met naald en draad het haar in vast. Op 1 vlechtje kunnen we maximaal 5 Weaves plaatsen, dus mocht je meer haar willen, moeten er meerdere vlechtjes worden gemaakt.

KLEUREN

Wij hebben verschillende natuurlijke haarkleuren, zodat we altijd een passende kleur kunnen vinden of maken. Zij hebben 2 verschillende lengtes van 35 of 55 centimeter, die we mee kunnen knippen in jouw gewenste model. Het is mogelijk meerdere kleuren te nemen.

 De 35 cm Weaves by Hair ID zijn slechts € 60,00 per stuk.

De 55 cm Weaves by Hair ID zijn slechts € 75,00 per stuk.

Het plaatsen is bij aanschaf van 3 Weaves of meer geheel GRATIS!

BEDENK WELKE KLEUR 

Bedenk je goed hoe je de komende periode je kleur wil hebben, De extensions worden bestelt op basis van de kleur die je op dat moment hebt. Wij zijn geen voorstander van nog een keer de extensions kleuren. Bij jouw haar weten we wat er uit komt maar bij Extensions weten we niet wat voor haarkleur er onder zit. Bedenk je dat de extensions een bad hebben gehad om in de juiste kleur te komen dus er is best al wat chemie overheen gegaan en door het kleuren zul je de weave extra droog maken waardoor de levensduur verkort.  Dus bedenk je wat jouw nieuwe look is voor de komende tijd. 

 

VERZORGING 

Extentions blijven langer mooi als je ze goed verzorgt. Doe voorzichtig met wassen en vooral niet te wild onder de douche. Hoe zorgvuldiger en rustiger je wast hoe minder klitten je krijgt.  Gebruik altijd een sulfaat vrije shampoo en conditioners. Wellicht overbodig om te zeggen want dit willen we normaal gesproken ook niet. Supermarktshampoos is vanaf de dag dat je je nieuwe haar omhelst een no-go! 

 

VOORDELEN

Echt haar van een hoge kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs! Na een periode van zorgvuldig zoeken en testen hebben wij mooie Weaves in handen die we graag bij je aanbrengen. Vergeleken met andere vergelijkbare producten, zijn Weaves by Hair ID uniek, want:

  • Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk haar;
  • Beschadigen je haar en hoofdhuid niet;
  • Ze zijn snel aan te brengen en makkelijk eruit te halen;
  • De Weaves zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud; en
  • Herbruikbaar, bij goed onderhoud tot zelfs 2 jaar.

 

FEESTEN

Is er een belangrijk gala op komst? Staat er een chique diner gepland? Ga je binnenkort trouwen? Of heb je een andere reden waarom je er piekfijn verzorgd uit moet zien… Het liefst met een volle bos haar? Dan bieden Weaves by Hair ID de perfecte oplossing. Ze zijn namelijk ook geschikt voor eenmalig gebruik en als je ze goed verzorgt (of door ons laat verzorgen) dan kun je de komende jaren áltijd pico bello op belangrijke aangelegenheden verschijnen.

Desgewenst verzorgen we naast je haren ook je make-up. Dat kan bij ons in de salon, maar ook bij jou thuis of op locatie. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.