Het team

Ons team bestaat uit gediplomeerde vakmensen met veel ervaring, die zich constant blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursusen. Dit vinden wij er belangrijk, daar de ontwikkelingen in ons vak nooit stil staan, en zo blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ook leiden wij jong talent op, wij doen dit zeer zorgvuldig en stellen hoge eisen aan de kwaliteit. Voordat zij bij ons in de salon aan het werk gaan is er veel tijd in scholing gestoken, zodat u er altijd zeker van kunt zijn vakkundig geholpen te worden.

 

Wij willen ons graag aan u voorstellen,

 

Anita // Eigenaar

 

Anita is de eigenaar van de salon en houd zich bezig met alle zaken die bij het ondernemen aan bod komen. Ook is zij bij drukte in de salon werkzaam als gastvrouw.

Nicole // Top stylist / Assistant salon manager

Nicole is sinds 2022 bij ons aan het werk op dinsdag, woensdagochtend,donderdag ochtend, vrijdag & zaterdag. Zij is al 19 jaar werkzaam in het kappersvak en heeft daarbij de nodige ervaring opgebouwd. 

 

 

Mirjam// Topstylist

Mirjam werkt sind 2023 bij ons in de salon als topstylist. Tevens doet zij ook bruid & party looks. Zij is werkzaam op  dinsdag, woensdag,  donderdag ochtend & vrijdag

Kees // Topstylist

Kees is al 39  jaar werkzaam bij ons als topstylist en is tevens haar & hoofdhuid specialist.Tevens doet hij ook bruid & party looks. Hij is werkzaam op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.