Het team

Ons team bestaat uit gediplomeerde vakmensen met veel ervaring, die zich constant blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursusen. Dit vinden wij er belangrijk, daar de ontwikkelingen in ons vak nooit stil staan, en zo blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ook leiden wij jong talent op, wij doen dit zeer zorgvuldig en stellen hoge eisen aan de kwaliteit. Voordat zij bij ons in de salon aan het werk gaan is er veel tijd in scholing gestoken, zodat u er altijd zeker van kunt zijn vakkundig geholpen te worden.

 

Wij willen ons graag aan u voorstellen,

 

Anita // Eigenaar

Anita is de eigenaar van de salon en houd zich bezig met alle zaken die bij het ondernemen aan bod komen. Ook is zij bij drukte in de salon werkzaam als gastvrouw.

Sabine // Topstylist// Bedrijfsleider

Sabine is bedrijfsleider van de salon sinds 2014 en werkt sinds 2004 binnen het bedrijf als topstylist en haar & hoofdhuid specialist. Bij Sabine kun je ook terecht voor een haarverlenging doormiddel van een weave techniek. Tevens doet zij ook bruid & party looks Zij is werkzaam op  donderdag , vrijdagochtend en zaterdag om de week 

 

 

Nicole // Top stylist / Assistant salon manager

Nicole is sinds 2022 bij ons aan het werk op dinsdag, woensdagochtend,donderdag, vrijdag & zaterdag. Zij is al 19 jaar werkzaam in het kappersvak en heeft daarbij de nodige ervaring opgebouwd. 

Kees // Topstylist

Kees is al 36 jaar werkzaam bij ons als topstylist en is tevens haar & hoofdhuid specialist.Tevens doet hij ook bruid & party looks. Hij is werkzaam op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Angelique //gastvrouw

Angelique is sinds 2003 werkzaam bij ons in de salon als topstylist. Helaas is zo genoodzaakt haar werkzaamheden te moeten stoppen en zal tot die tijd gastvrouw zijn in de salon.

Iris // Topstylist

Iris is sinds 2018 bij ons werkzaam in de salon als topstylist en is tevens haar & hoofdhuid specialist. Tevens doet zij ook bruid & party looks. Zij is werkzaam op  dinsdag, woensdag en donderdag.